menu
Cím vagy tranzakció keresése:

Jelenlegi tranzakciók

Loading ...

Bitcoin ingyen

Hogyan lehet szert tenni Bitcoinre ingyen? Egyszerűen, elég követni az utasításokat, elvégezni a megkövetelt lépéseket. Van egy másik lehetőség, ami az óránkénti rulett játék, amelyben biztos a nyeremény. Mindazonáltal, az első lépés, ami nélkül a folyamat nem indítható meg, egy elektronikus pénztárca létesítése Bitcoinhez. A rendelkezésre álló pénztárcák jegyzéke megtalálható a Bitcoin pénztárcák részben.

Az alább felsorolásra kerülő linkeken ingyen szert tehet az első Bitcoin összegre. Tehát kipróbálhatja, miképp is működik a Bitcoin rendszer. A webek többsége a regisztrációhoz megköveteli e-mail cím megadását. Ennek oka egyszerű: ez az Ön védelmére szolgál, nehogy más valaki vágja zsebre az Ön által kitermelt Bitcoineket. Előnyös erre a célra egy külön e-mail fiókot nyitni. 

Freebitco.in

Ön online felületen minden órában nyerhet akár 0.17 BTC összeget! A biztos nyeremény 0.00000170 BTC, és amennyiben az Ön online regisztrált Freebitco számláján már összegyűlt 0.00005460 BTC-nél magasabb összeg, annak kifizetését minden hétfőn utalják.

Freedoge.co.in

Ugyanaz, mint Freebitcoin.in, de itt kapsz Dogecoint. Ön online felületen minden órában nyerhet akár 10 Doge! összeget! A biztos nyeremény 570 Doge, és amennyiben az Ön online regisztrált Freebitco számláján már összegyűlt 5700 Doge-nél magasabb összeg, annak kifizetését minden hétfőn utalják.

777bitcoin

A Freebitco.in rendszerhez hasonló elven működik.

bitvisitor.com

Itt megadja saját Bitcoin címét, rákattint néhány reklámra, és amikor túllépi a 100 uBTC szintet, kiutalják Önnek a jutalmat Bitcoinben. Egy 5 percig megjelentetett reklám után például 88 uBTC jutalék jár. Hogy tovább lehessen lépni a következőhöz, szükséges begépelni az ott megjelenő captcha kódot, s csak azt követően számítódik fel az előző kattintás.

Moonbit.co.in

A Satoshik gyülemlenek szünet nélkül, nem kell még aktívan sem hagyni weboldalt a böngészőben. Leggyorsabb ütemben az első 5 percben tart a gyülemlés, majd azt követően a sebesség lecsökken. Kifizetés már 5 perc elteltével lehetséges, amikor már kb. 60–70 Satoshi összegyűlt.

Mezzabank.com

Ezen a linken minden órában kifizethető akár 50 000 Satoshi is.

Bitcoin2048.com

Lehet, hogy ismeri a 2048 játékot, amiben az a feladat, hogy 2, 4 stb. számjegyek segítségével kell elérni a 2048-at. Ebből a játékból szintén nyerhető Satoshik. A Satoshik a játék befejeztével számítódnak fel, a mennyiség a legmagasabb elért számjegytől függ. Pl. a 4096-es szám után 65 535 Satoshi jutalom dukál. A nyereményeket minden hétvégén fizetik ki.


Coingi bitcoin exchange

Bitcoin arány