menu
Cím vagy tranzakció keresése:

Jelenlegi tranzakciók

Loading ...

Bitcoin ingyen

Hogyan lehet szert tenni Bitcoinre ingyen? Egyszerűen, elég követni az utasításokat, elvégezni a megkövetelt lépéseket. Van egy másik lehetőség, ami az óránkénti rulett játék, amelyben biztos a nyeremény. Mindazonáltal, az első lépés, ami nélkül a folyamat nem indítható meg, egy elektronikus pénztárca létesítése Bitcoinhez. A rendelkezésre álló pénztárcák jegyzéke megtalálható a Bitcoin pénztárcák részben.

Az alább felsorolásra kerülő linkeken ingyen szert tehet az első Bitcoin összegre. Tehát kipróbálhatja, miképp is működik a Bitcoin rendszer. A webek többsége a regisztrációhoz megköveteli e-mail cím megadását. Ennek oka egyszerű: ez az Ön védelmére szolgál, nehogy más valaki vágja zsebre az Ön által kitermelt Bitcoineket. Előnyös erre a célra egy külön e-mail fiókot nyitni. 

Freebitco.in

Ön online felületen minden órában nyerhet akár 0.17 BTC összeget! A biztos nyeremény 0.00000170 BTC, és amennyiben az Ön online regisztrált Freebitco számláján már összegyűlt 0.00005460 BTC-nél magasabb összeg, annak kifizetését minden hétfőn utalják.

Freedoge.co.in

Ugyanaz, mint Freebitcoin.in, de itt kapsz Dogecoint. Ön online felületen minden órában nyerhet akár 10 Doge! összeget! A biztos nyeremény 570 Doge, és amennyiben az Ön online regisztrált Freebitco számláján már összegyűlt 5700 Doge-nél magasabb összeg, annak kifizetését minden hétfőn utalják.

Moonbit.co.in

A Satoshik gyülemlenek szünet nélkül, nem kell még aktívan sem hagyni weboldalt a böngészőben. Leggyorsabb ütemben az első 5 percben tart a gyülemlés, majd azt követően a sebesség lecsökken. Kifizetés már 5 perc elteltével lehetséges, amikor már kb. 60–70 Satoshi összegyűlt.


Coingi bitcoin exchange

Bitcoin arány